015 / 31.00.31
 • COMCIT™ combineert de toevoer van Cryozuurstof met de unieke Microchanneling Roller, die honderden microscopische kanaaltjes maakt in de papillaire huidlaag, zodat een krachtige infusie van actieve ingrediënten uw huid een effectieve huidverjongende boost geven.

  COMCIT™ maakt gebruik van een revolutionaire Cryo-handset om de huid snel te koelen terwijl op hetzelfde ogenblik de Microchanneling Roller pijnloos over het gelaat beweegt om zo door de epidermis te dringen. Hierdoor creëert men telkens een opening voor de krachtige actieve regenererende ingrediënten.

  Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar: vermindering van lijntjes en rimpels, stevigere en jongere huid, een ongelofelijke energieboost, aanmaak van nieuwe huid en collageenaangroei.

 • Met Crystal Clear Microdermabrasie behandeling kunnen veel uiteenlopende huidproblemen aangepakt worden, waaronder fijne lijntjes en rimpels, een doffe en droge huid, een door de zon beschadigde huid, huidverslapping en een door acne beschadigde of gevoelige huid.

  De peeling behandeling biedt een veilige en gecontroleerde methode om de buitenste huidlagen zachtjes af te schrapen terwijl de vorming van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De huid wordt zichtbaar jonger en steviger, en de resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar.

 • Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in een minder stevige huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels. De Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof aan, terwijl de actieve bestanddelen van het serum de huid van binnenuit herstructureren.

  De lijntjes en rimpels worden zichtbaar opgevuld en de huid van het gelaat, de hals en rondom de ogen wordt merkbaar steviger. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen in de huidcellen, zorgt voor verjonging en herstelt tegelijkertijd de schade door vrije radicalen.

CC COMCIT™Reserveer Nu

 • Crystal Clear COMCIT™ gelaat € 125   € 99

  Een ongelooflijke energieboost voor uw huid, met een stevigere en jongere huid als resultaat!

  CC-masker tijdens behandeling: +€ 20 per behandeling

 • COMCIT™ kuur 5 beurten € 625   € 495

  Bij een kuur voor 5 x ComCit™ gelaat, ontvangt u de 6de behandeling GRATIS!

  CC-masker tijdens behandeling: +€ 20 per behandeling

 • COMCIT™ kuur 10 beurten € 1250   € 950

  Bij een kuur voor 10 x ComCit gelaat, ontvangt u 2 behandelingen GRATIS!

  CC-masker tijdens behandeling: +€ 20 per behandeling

CC MicrodermabrasieReserveer Nu

Crystal Clear O²Reserveer Nu

 • O² gelaat € 110   € 89

  Dé behandeling die uw huid nieuw leven inblaast.

 • O² gelaat + masker € 135   € 115

  Combineer de O² behandeling met het CC-masker, en haal een nog beter resultaat uit deze behandeling!

 • VIP Behandeling € 195   € 159

  Microdermabrasie- en O²-behandeling voor het gelaat in één week.

 • O²-kuur 5 beurten € 550   € 399

  Bij een kuur voor 5 x O² gelaat, ontvangt u een extra korting van € 46!

 • O²-kuur 10 beurten € 1100   € 795

  Bij een kuur voor 10 x O² gelaat, ontvangt u een extra korting van € 95!